Home » Vanhat tiedotteet » Uimahallikausi alkaa 9.9.

Uimahallikausi alkaa 9.9.

Syyskauden ensimmäinen uimahallivuoro on lauantaina 9.9. kello 17:30 alkaen.

Tästä eteenpäin normaalit vuorot aina lauantainsin kello 17:30 ja sunnuntaisin 8:00. Poikkeusajoista ja mahdollisista vuorojen peruutuksista tiedotetaan kotisivulla olevassa kalenterissa.

Lisätietoja uimahallivuoroista ja Vihurin rannekkeiden tilaamisesta löytyy kotisivuilta kohdasta Toiminta -> Uimahallivuorot.

Halukkaat voivat osallistua lauantaina 9.9. jo etukäteen kaluston pesemiseen ja desinfiointiin. Kaluston pesu ja desinfiointi alkaa noin kello 15 Kalevan uimahallilla. Rannekkeella ei pääse vielä kolmelta sisään, kun sanoo kassalla että on menossa talkoisiin, niin pääsee sisään. Ranneke pitää silti ottaa mukaan (sitä pitänee käydä vilauttamassa laitteessa kun vuoro alkaa). Tämä lasketaan talkootyöksi, ja kelpaa talkoovelvoitteen kuittaamiseksi.

 

Tämä julkaisu erääntyy 16.09.2017 20:03

Vihuri @ Facebook

Hei! Olen käynyt vasta yhdellä uimahallivuorolla joten en tiedä onko allakuvattua toimintaa muutenkin käynnissä, mutta ehdotan silti:

Olisi kiva harjoitella pelastamista ja pelastautumista osaavampien opastuksella. Viimekesäisen peruskurssin opit uhkaavat haalistua ennen kuin jäät taas sulavat. Erityisesti kiinnostaa, miten homma muuttuu kun jompikumpi osapuoli on 10-12-vuotias lapsi.

Jos tuossa ei ole tarpeeksi tekemistä, voisi kokeilla myös miten kaatuneeseen kajakkiin palataan yksin melakellukkeen avulla. Ei mitään hajua - paitsi teoriassa animaation välityksellä.
... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Hyvä Juhani. Uimahallivuoroilla ei toistaiseksi ole järjestetty suunnitelmallista ohjausta tai koulutusta eskimopyörähdyskurssien lisäksi. Tämä johtuu lähinnä siitä, että käytössä on vain yksi retkikajakki. Poolokajakeilla ei voi harjoitella samanlaisia reskutuksia, joita käytetään laipioilla varustetuilla kajakeilla. Yhdellä retkikajakilla voi tietenkin opetella niin palastautumisia, pelastamisia ja kaikkea muutakin, mutta useamman melojan samanaikainen opettaminen on hankalaa.Uimahallivuoroilla on mukana aina joku ohjaaja ja heidän kanssaan voi etukäteen sopia opetustuokiosta. Myös hallissa voi kysellä ohjaajilta neuvoja ja opetusta. Ole aloitteellinen ja kysele etukäteen tai hallilla kavereilta neuvoja ja ohjausta. Olen varma, että joku mielellään opastaa sinua.Kesällä järjestämme Näsijärvellä Rauhaniemessä peruskurssin käyneille jatkokoulutusta ainakin keskiviikkomelontojen yhteydessä. Siellä on mahdollista antaa isommalle ryhmälle koulutusta.Kiitos hyvästä viestistä, jonka laitoimme korvan taakse. Siispä vedä rohkeasti uimahallissa jotain osaavaa hihasta ja pyydä opastusta 👍🏻.Tämä koskee toki jokaista Vihurilaista oppimishaluista ja opettamiseen kykenevää.

Poolokajakeilla on hauskaa ja helppoa harjoitella eskimoita, mutta retkimelojana olisin kovin onnellinen jos pystyisimme jollain tavalla pitämään hieman useampia retkikajakkeja hallilla juurikin noiden melakelluke- ja paripelastautumisten harjoittelemiseksi.... olisi lajinomaisempaa... toki varmasti haasteena pitkein retkikajakkien säilyts ja rajallinen halliaika. Mutta mielestäni pohdintaa ansaitseva asia. Onhan se pelastautumisen hajoittelu mukavampaakin lämpimässä vedessä.

ja minä luin että "kävin yksillä.." sattuuhan tuota :-)

Valitettavasti meillä ei ole uimahallilla tilaa millekään ylimääräiselle. Eli yhtään retkaria tai kilpuria ei saada mihinkään mahtumaan. Mutta kannatan reskutus-kurssin järjestämistä. Kyllä poololla voi harjoitella lähes yhtä hyvin (voi lisätä tarvittaessa ilmapussit, niin ei sukella). Sunnuntai aamut on vapaasti käytettävissä kaikkeen (viralliseen tai epäviralliseen) puljaamiseen. Löytyykö joku aamuvirkku vetäjä? (Villen vinkki hihasta vetämiseen on hyvä, sillä yleensä vain melojilla on uimahallissa hiha).

14.03.18

Ella Pasola

Terve! Ajattelin kokeilla, josko tätä kautta löytyisi hiihtovaellusseuraa Lappiin. Ajankohtana olisi viikko 15 eli 7.-15.4, kun luetaan mukaan viikonloput. Oma kroppa saattaisi kestää hiihtämistä 4-5 peräkkäistä päivää. Sit voisi käydä laskemassa mäkeä tai vaikka yhdistää nuo kaksi ja pakata ahkioon myös lumilauta ja laskea matkan varrella puuteria... Muitakin ehdotuksia otetaan vastaan. Rauhalliseen tahtiin maisemia fiilistellen... ... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Melontakauden alkamista odotellessa siis oheislaji 😀

Nyt on saunojille pariksi vuodeksi puita Haukisaaren vajassa.
Kiitos talkoolaisille mukavasta iltapäivästä.
Erityisen hienoa oli nähdä nuori kilpameloja ”hieman” kokeneempien mukana talkoopuuhissa.

12.03.18

Ville Mantere

Haukisaaren puutalkoot tiistaina 13.3 klo 15:30 alkaen. Hommaan menee alle kaksi tuntia, jos porukkaa tulee riittävästi.
Saunan edustalla on jo nyt iso kasa puita, jotka voi kantaa puuvarastoon.

Olkahisissa Lassinlinnankadun parkkipaikalta johtaa Haukisaareen jäätie.

Tervetuloa.
... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Mun kyydissä pääsee muutama talkoolainen edestakaisin kaupungista Olkahiseen ja takaisin. Sano ”hep”, jos haluat kyydin.

En ehi ihan noin aikasin mutta tuun silti. Puutalkoot on parhaita!

Olen tulossa. Tulen omalla autolla täältä Ikurin suunnalta.

Tulossa, ulkoilusta käynee tämäkin.

Tässä ajo-ohje paikkaan, josta pääsee jäätietä pitkin Haukisaareen.

Mun autossa on vielä tilaa parille talkoolaiselle.

+ View previous comments

Kokosuskutsu tuli tänään sähkäpostiin, mistä juolahti mieleeni jäsenmaksu 2018. Ovatko maksujen suuruus ja suorittamisohjeet samat kuin viime vuonna? ... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Ohjeet jäsenmaksuista tulee vuosikokouksen jälkeen. Vuosikokouksessa päätetään mm. jäsenmaksuista.

Muistakaas,et tänään on retkisuunnittelua ja saunomista. Koskentien saunalla saunotaan, mutta aloitellaan kerhohuoneelta Ilmarinkatu 43 C. ... Lue lisää

Vihurin melonnan peruskurssien 2018 ajankohdat alla.Ilmoittautumisia otetaan vastaan:  kurssit@vihuri.info.Tarkemmat tiedot: https://www.vihuri.info/kurssit/1.kurssi:  4. – 5.6.
2.kurssi:  11. – 12.6.
3.kurssi:  18.-19.6.
4.kurssi:  25. – 26.6.
5.kurssi:  2. – 3.7.
6.kurssi:  9. – 10.7.
7.kurssi:  16. – 17.7.
8.kurssi:  23. – 24.7.
Viikonloppuperuskurssi 4. – 5.8. RuovedelläKurssiin sisältyy vapaaehtoisena keskiviikon melontailta.Peruskurssiin liittymättömällä kuvalla huomiota.

 

Comment on Facebook

Olisko Tarmo enemmän soutajakoira kun istuu selkä menosuuntaan?

Myös lasten melontakoulujen ilmoittautuminen on avattu! Lisätietoja osoitteesta www.vihuri.info/melontakoulu/

Vihurin omaisuutta löytyi kaapista. Ei ihan viime vuoden malli, mutta löytää varmaan vielä sykkeet😊