Home » Vanhat tiedotteet » Ratinan kuntosali taas käytössä

Ratinan kuntosali taas käytössä

Ratinan kuntosali oli elokuun pois käytöstä useiden konserttien ja muiden tapahtumien takia. Nyt vuorot ovat taas normaalisti käynnissä, eli kolme kertaa viikossa ma 17:30, ke 17:30 ja pe 16:00. Tarkemmat tiedot ja mahdolliset poikkeukset kalenterissa.

Tämä julkaisu erääntyy 19.09.2017 20:15

Vihuri @ Facebook

18.09.17

Ville Mantere

Keskiviikkomelonnat jatkuvat.
20.9. Vihurin ohjattu parin tunnin viikkomelonta klo 18:00 alkaen. (18:00 vesillä).
Pertti Peussa vastuuohjaajana. Joo, tällä kerralla on oikeasti. Viimeksi Kari Supponen tuurasi.
Koulutustakin ohjelmassa. Aiheena ainakin keulaperäsin. Siis voiko keulassa olla peräsin? Tule selvittämään asiaa vesille.
... Lue lisää

Vihuri Suomen Cupin seurapisteissä hopealle!

 

Comment on Facebook

Kuva: Heini Vikström Os Laurell

Onnea kaikille! Hieno kesä ja upea tulos!

Kärki on Suomen terävin, mutta todella hienoa, että teitä jo paljon ja tulevaisuuskin näyttää hyvältä. Nostan hattua Vihurin kilpaporukalle ja heidän taustajoukoille.

Aivan mahtavaa👍🙂

Hienoa Onneksi olkoon. Ootte hyviä koko porukka ja olette antaneet Vihurin näkyä kaikissa kisoissa.

+ View previous comments

Kauden viimeinen kilpailupäivä Ahvenistolla oli melko kostea. Iltapäivällä aurinko jo hieman pilkisteli ja viimeistään illan juhlagaalan Vihurin mitalisade lämmitti kaikkien mielet! Onnea Vihurille seurapisteiden 2. sijasta ja kaikille kilpailijoille!

16.09.17

Sari Kiuru

Olen menossa huomisaamuna hallivuorolle, voin siis toimia vastuuhenkilönä. Kaikki muutkin vihurilaiset, kannattaa tulla mukaan treenaamaan eskimoita, tuentoja, reskutuksia ym. hauskaa lämpimässä vedessä. ... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Ja hyvässä seurassa, kiitos Sarin. Mäkin tuun - vastuuhenkilön apulaiseksi, ainakin rataköysien kiinnitykseen.

Mä en huomenna pääse, mutta onko jatkossakin allasvuorot joka su? Tartteeko johonkin ilmoittaa tulostaan ja onko jotain muita käytäntöjä, joita ekaa kertaa altaalle tullessa olisi hyvä tietää?

Kyrösjärven retkellä
Kyrösjärven retkellä luonto lahjoitti meille monenmoista säätä, josta selviydyimme erinomaisesti. Välillä harrastettiin kajakkisuunnistusta ja reskutusta. Avustusjoukot pitivät huolen palautumisesta: majapaikoissa odotti lämmin sauna ja ruoka. Lindan rentouttava pilates vei taas uuteen nousuun aallon harjalle. Erityiskiitokset retken vetäjälle Janille sekä Tiinalle ja Lindalle.