Home » Melontakoulu

Melontakoulu

Vihuri järjestää kesällä 2019 lasten ja nuorten melontakouluja Kaukajärven melontastadionin rannassa. Melontakouluihin ovat tervetulleita kaikki uimataitoiset 8–13-vuotiaat lapset ja nuoret, aiempaa melontakokemusta tai seuran jäsenyyttä ei tarvitse olla. Melontakoulussa opetellaan melonnan perusteita ja kokeillaan erilaisia kanootteja.

Melontakoulu kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä seuraan jäseneksi. Jäsenille järjestetään toimintaa koko vuoden ympäri: kesäisin melontaharjoituksia Kaukajärvellä ja talvisin melontaa tukevaa oheisharjoittelua.

Melontakoulujen ajankohdat kesällä 2019:

Melontakoulu 1: Ajalla 3.-14.6. ma klo 17-18.30, ti ja pe klo 10.30-12

Melontakoulu 2: Ajalla 1.-12.7. ma klo 17-18.30, ti ja pe klo 10.30-12

Melontakoulu 3: Ajalla 22.7.-2.8. ma klo 17-18.30, ti ja pe klo 10.30-12

Paikka: Kaukajärven melontastadion, Kangasalantie 76, 33730 Tampere
Osallistumismaksu 30 euroa

Ohjaajana toimii pääsääntöisesti maajoukkuemeloja Netta Malinen. Netan apuna toimivat Olivia Malinen, Elias Laurell, Aino Lantelankallio ja Iida Jännes.

Melontakouluun otetaan mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Paikan saaneille lähetetään ohjeet osallistumismaksun maksamiseen huhtikuussa. Koska tulijoita on paljon, melontakoulupaikka on maksusuorituksen jälkeen sitova, eli emme palauta osallistumismaksua, jos osallistuminen peruuntuu. Sairastapauksissa yritetään järjestää paikka toisesta melontakouluryhmästä. Mahdollisten peruutusten myötä paikkoja jaetaan jonossa oleville.

Ilmoittaudu melontakouluun tästä!

Mahdollisia kysymyksiä melontakouluihin liittyen voi lähettää osoitteeseen netta@vihuri.info.

Neljäköllä tamperelaismaisemissa
Seuraa Vihurin nuoriso­toiminnan ja urheilijoiden tapahtumia instagramissa.

Vihuri @ Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook