Home » Melontakoulu

Melontakoulu

Vihuri järjestää kesällä 2018 lasten ja nuorten melontakouluja Kaukajärven melontastadionin rannassa. Melontakouluihin ovat tervetulleita kaikki uimataitoiset 8–13-vuotiaat lapset ja nuoret, aiempaa melontakokemusta tai seuran jäsenyyttä ei tarvitse olla. Melontakoulussa opetellaan melonnan perusteita ja kokeillaan erilaisia kanootteja.

Melontakoulu kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä seuraan jäseneksi. Jäsenille järjestetään toimintaa koko vuoden ympäri: kesäisin melontaharjoituksia Kaukajärvellä ja talvisin melontaa tukevaa oheisharjoittelua.

HUOM! Tämän kesän melontakoulut ovat täynnä.

Paikka: Kaukajärven melontastadion, Kangasalantie 76, 33730 Tampere
Vetäjä: Netta Malinen
Osallistumismaksu 20 euroa

Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen netta@vihuri.info.

Melontakouluun otetaan mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Paikan saaneille lähetetään ohjeet osallistumismaksun maksamiseen parin viikon sisään ilmoittautumisesta. Koska tulijoita on paljon, melontakoulupaikka on maksusuorituksen jälkeen sitova, eli emme palauta osallistumismaksua, jos osallistuminen peruuntuu. Sairastapauksissa yritetään järjestää paikka toisesta melontakouluryhmästä. Mahdollisten peruutusten myötä paikkoja jaetaan jonossa oleville.

Neljäköllä tamperelaismaisemissa
Seuraa Vihurin nuoriso­toiminnan ja urheilijoiden tapahtumia instagramissa.

Vihuri @ Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook