Home » Vanhat tiedotteet » Kesäkuussa tapahtuu

Kesäkuussa tapahtuu

Kuntosalivuorot Ratinassa ma 17-18, ke 17-18 ja pe 16-17 jatkuvat
koko kesän läpi.

Vajapäivystys joka keskiviikko kello 17 – 18.

Kuukauden retket kerrottu erikseen retkikalenterissa.

1.6 keskiviikkona klo 16:00:
SPR:n melontapäivä. Pari ohjaajaa tai apuohjaajaa tarvitaan. Yhteys
Villeen, jos kiinnostaa.

2.6 torstai klo 17:00 Rauhaniemessä:
Soveltavan melonnan torstaimelonnat alkavat. Jos haluat tulla
ohjaajaksi, apuohjaajaksi tai seurusteluohjaajaksi, ota yhteyttä
Villeen.

6.6. maanantai klo 17:00:
Peruskurssit ja alkeisillat alkavat. Jos haluat tulla ohjaajaksi,
apuohjaajaksi tai seurusteluohjaajaksi, ota yhteyttä Villeen.

8.6. keskiviikko klo 8.00
Kaukajärven konttien siirtotalkoot

8.6. keskiviikko klo 18.00
Keskiviikkomelonnat alkavat.

9.6. torstai klo 18.00
Tutustuminen rullahiihtoon (perinteinen), Kauppi
Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet FB-ilmoituksesta.

13.-14.6. Peruskurssi #2

14.6. tiistai klo 18.00
Tutustuminen rullahiihtoon (vapaa), Teivon ravirata
Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet FB-ilmoituksesta.

16.6. torstai kello 18.00
Soveltavan melonnan ilta Rauhaniemessä

20.-21.6. Peruskurssi #3

27. – 28.6. Peruskurssi #4

30.6. torstai kello 18.00
Soveltavan melonnan ilta Rauhaniemessä

Tämä julkaisu erääntyy 30.06.2016 21:51

Vihuri @ Facebook

Satunnainen meloja harhailee: Evojoki. Ihan nätti pikkujoki. Maisemat on kyllä ihan nättejä. Kapea ja matala joki mutkittelee mukavassa kuusimetsässä. Aika kova virtaus. Mutta vähän väliä on joko matala silta tai kaatunut puu edessä. Ääh, emmää viitti. Ei täällä oikeesti pysty meloon. Moottorisaha mukaan ens kerralla (saa sillat kyytiä).
Satunnainen matkailija meloskelee: Vaalimaanjoki. Yläosa (Pekkola - Hauhia väli) on aika mielenkiintoinen paikka. Länsirannalla on komeita kallioita. Salpalinja kulkee joen poikki (kajakinmentävä aukko on onneksi jäänyt). Mutta ei ole helppokulkuinen tämäkään. Kaatuneita puita on välillä tien tukkona ja ohitukset on aika vaikeita. Kalliokoski ennen Hauhian myllyä oli kiva laskettava (hauska S-mutka).
Satunnainen meloja matkailee: Virmutjoki. Pieni joki leijonapitäjässä Ruokolahdella. Tai puro oikeestaan. Matala ja kapea. Joki on joskus perattu ja suoristettu uittoa varten, mutta ihan pikkunätti silti. Kulkee mukavassa metsässä, mutta kaatuneita puita on liikaa tiellä. Kirveellä olis töitä. Tästä sais mukavan melontakohteen pienellä raivauksella.
Paketeissa on Vihurin kuntomelojille ja tuleville sellaisille mieluisia uusia välineitä.Kuntokajakkien käytöstä tulee myöhemmin ohjeet, joita noudattamalla vältytään turhilta ja  ikäviltä kalustovaurioilta. Niitä on sattunut kiusallisen paljon tämän vuoden aikana. Tekevälle sattuu, mutta oikeilla menetelmillä voidaan vähentää  vaurioita.
Kiitos Kari Tikkanen ja Tampereen kaupunki nopeesta toiminnasta! Nyt pääsee taas vajan nurkalta kuivin jaloin vesille. ☺

 

Comment on Facebook

Karilla on taito vetää oikeasta narusta oikealla tavalla 👍🏻.Tsemppiä syksyn treeneihin Netta ja Olivia. Olette hienoja esikuvia kaikille.

Satunnainen matkailija matkailee: Urpalanjoki. Tämmöinen pieni helmi löytyy Luumäen ja Vaalimaan väliltä. Aika mielenkiintoisen näköisiä koskia. Sahankoski putoaa aika jyrkästi (eka kuva), sitten on pari vähän helpompaa. Kasarinjärven jälkeen on aika hienot maisemat, ja erityisesti Tevalaisenkoski on aika hieno (kolme viimeistä kuvaa). Koski on mukavan synkässä kuusikossa, pieniä droppeja ja kaikkea pientä väisteltävää. Puutavaraa on paljon edessä, mutta lienee silti laskettavissa (perästä kuuluu, toivottavasti...). Kummallista, että tästä ei juuri löydy tietoa tai videoo.

Viimehetken pukeutumisvinkkejä keltanokille allastreeneihin? Uimahousut, märkäpuku, urheilukerrasto vai jotakin muuta? 💦 ... Lue lisää

Comment on Facebook

Uima-asu on ainoa pakollinen. Vesi on noin 25 asteista, joten sen mukaan pukeutuminen. Märkäpuku on kuuma. Ohut neopreeni on monien mielestä hyvä. Pelkkä uima-asu on joidenkin mieleen. Poolon pelaajat käyttävät teknistä materiaalia olevaa paitaa, ettei tule nirhaumia tönimisistä. Vesi on lämmintä ja hallissa on lämmin, mutta mehän olemme erilaisia, joten kukin valitsee asunsa oman mieltymyksen mukaisesti.

Naisilla kokouikkarit, pelkät pöksyt ja bikinit vie eskimo mennessään 😉

Märkkäreitäkin on kovin erilaisia. Itselläni 2-3 mm nepreeni joka ei hallissa eskimoidessa kuuma kun taas pelkillä uikkareilla tulee helposti kylmä. Eihän toi eskimokurssi mitään varsinaista hikiliikuntaa ole.

Täältä sivusta heittäisin pukeutumisvinkkinä myös sukelluslasit (tai uimalasit). Auttaa tekniikkaharjoittelussa.