Home » Jäsenmaksut

Jäsenmaksut

JÄSENMAKSUT v. 2017

Jäsenmaksun maksaminen:
Vihurin tilinumero on IBAN: FI77 5732 2620 0387 03, BIC: OKOYFIHH
Viestikenttään kirjoitetaan jäsenen nimi, maksujen lyhenteet.

Jäsenmaksun eräpäivä on 28.4.2017

Jäsenmaksu (JM) 40 euroa.
Nuorisojäsenmaksu (18-v ja alle) (NJM) 20 euroa.

Talkoomaksu (TM) 17 euroa
Talkoomaksu on ehdollinen jäsenmaksun osa. Tarkoitus on aktivoida jäsenet kantamaan vastuuta seuran toiminnasta. Talkoomaksu toivotaan ensisijassa suoritettavan työpanoksena: hoitamalla vuoden mittaan omaa johtokunnan kanssa sovittua tehtävää tai osallistumalla talkootapahtumaan tai ohjaustoimintaan. Talkoista voi kysyä johtokunnan tai jaoksen jäseneltä, sihteeriltä tai puheenjohtajalta. Jos talkoita ei hoida työnä, tulee talkoomaksu maksaa viimeistään 30.11.2014. Talkoomaksu koskee vain varsinaisia jäseniä.

MUUT MAKSUT v. 2017

Meloja- ja Soutu -lehden vuosikerta (ML) 22,50 euroa

Meloja- ja Soutu -lehti tilataan seuratilauksessa niille, jotka ovat maksaneet tilausmaksun ennen vappua ja joiden osoitetiedot ovat jäsenrekisterissä. Meloja- ja Soutu -lehden tilaaminen on vapaaehtoista. Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksista jäsenkirjurille.

Kalustonkäyttömaksu (KKM) 50 euroa / vuosi / henkilö tai 80 euroa / vuosi / perhe
Kalustonkäyttömaksu oikeuttaa käyttämään seuran kalustoa vajan rannasta lähtevillä ja vajalle takaisin palaavilla alle viikon pituisilla melontaretkillä Näsijärvellä. Kalustonkäyttömaksuun sisältyvät myös keskiviikkomelonnat sekä seuran retkikalenterin retket. Nuorisojäsenen eli alle 18-vuotiaan jäsenen ei tarvitse maksaa kalustonkäyttömaksua. Perhemaksu koskee aikuisia perheen jäseniä.

Koskimelontakalustoa saa viedä koskimelontareissuille kahdeksi (2) vuorokaudeksi ilman kalustovuokraa. (Vanha kotikoskirajoitus on poistunut ts. melontapaikkaa ei ole rajattu.)

Kanoottipaikka (KP) 45 euroa / vuosi
Kanoottipaikan haltijoiden on maksettava kanoottipaikkamaksunsa jäsenmaksun yhteydessä. Jos kanoottipaikkaa ei enää käytä/maksa, tulee tavarat siirtää pois seuran tiloista. Kanoottipaikoista huolehtii vajamestari (vajamestari@vihuri.info).

Sähköinen Avainpantti (SAP) 16 euroa
Sähköinen avain käy vajan pääoveen. Yksi avainpantin maksu / avain riittää eli avainpanttia ei tarvitse maksaa vuosittain.
Avainpanttimaksun suorittamisesta on esitettävä avainta lunastettaessa kuitti. Automaattikuitti tai tietokoneen printti käy. Avaimen saa lunastettua kätevimmin kesäkaudella keskiviikkopäivystyksestä vajalta klo 17-18. Muulloin voi ottaa yhteyttä jäsenkirjuriin. Ilmoita avaimen katoamisesta jäsenkirjurille.

Avainpantti (AP) 16 euroa
Avain käy vajan punttisaliin ja Haukisaaren saunaan sekä puuvajaan. Yksi avainpantin maksu / avain riittää eli avainpanttia ei tarvitse maksaa vuosittain.
Avainpanttimaksun suorittamisesta on esitettävä avainta lunastettaessa kuitti. Automaattikuitti tai tietokoneen printti käy. Avaimen saa lunastettua kätevimmin kesäkaudella keskiviikkopäivystyksestä vajalta klo 17-18. Muulloin voi ottaa yhteyttä jäsenkirjuriin. Ilmoita avaimen katoamisesta jäsenkirjurille.

Seuraan liittymismaksu (LM) 50 euroa
Maksetaan seuraan liityttäessä. Huomaa, että liittymismaksua ei tarvitse maksaa, kun liittyy seuraan samana vuonna kuin on käynyt Vihurin melontakurssin. Jos jäsenyyteen tulee tauko, on uudelleen liityttäessä jälleen maksettava liittymismaksu. Jäseneksi pyrkivän tulee täyttää jäsenanomus ja toimittaa se johtokunnalle hyväksyttäväksi.

Kanoottivuokra (KV) 10 euroa / vrk
Kanootteja vuokrataan vain seuran jäsenille. Kanooteista peritään vuokraa, jos kanootti otetaan kuljetettavaksi ja melontaretki tehdään muualta kuin seuran vajalta käsin Näsijärvellä. Vuokra hinta on sama, on kyseessä yksikkö tai kaksikko. Vuokrattavan kajakin voi varata merkitsemällä se vajan varauskalenteriin. Huomioi kurssi- ja retkiaikataulu: kurssit ja retket menevät vuokrauksen edelle. Kuljetukseen otettavat eli vuokrattavissa olevat kajakit on merkitty erikseen. Koskikajakkeja saa käyttää kalustonkäyttömaksulla myös muualla kuin Näsijärvellä tai Muroleessa.

Valmennusmaksu

Ympärivuotiseen nuorison valmennusryhmään osallistuville valmennusmaksu on 70 € / vuosi ensimmäiseltä lapselta ja 50 € seuraavilta saman perheen lapsilta. Valmennusmaksu veloitetaan erikseen kaksi kertaa vuodessa, 35 € syyskaudelta elokuu – joulukuu ja 35 € tammikuu – heinäkuu. Melontakoulusta valmennusryhmään tulevien ei tarvitse maksaa valmennusmaksua ensimmäisenä kesänä.

 

Vihuri @ Facebook

Tarvitsisiko joku hyvää ja ilmaista pikku termaria 0.35l? Voisin vaikka vajalle jemmata joskus.

 

Comment on Facebook

Kelpaisi hyvin. Mihkäs jemmaisit? Kelpaisi oikein hyvin. On vastaava kakkostermarina talvivaelluksilla, mutta se vuotaa kyljellään.Pitäisikö vajalle pykätä tavaranvaihtopiste? Laatikko joss alukee notta "ota tai tuo" tms. Itselläkin on kaikelnalsita vanhaa ja käyttämätöntä retkirompetta.

Meni

Vihurit valmiina viestiin
Vihurin kilpailijat Turussa kesällä -68😊

 

Comment on Facebook

tintti etu alalla..

Jep,Tintti,Pohjosen Pekka ja minä vähän siitä oikealle ja Ahvosen Keijo,muita en nyt heti tunnista. Mukava kun joillakin on moisia kuvia b

Itse en tunnistanut kuin Tepparan ja meidän äidin tuosta vasemmalta. Mutta, aika hyvin on ollut porukkaa😊

siinä on5 ahokasta.teppara ja tuula,jussi ja kaija ja tate....

Kiitos melontaretkellä uima-altaassa tänään kovaonnista pikkumelojaa auttaneille! Haava on siististi liimattu ja mielessä kipinä päästä pian takaisin eskimopyörähdysharjoituksia jatkamaan. Itse melonta sujui turvallisesti ja ihanassa opastuksessa, kolhu tuli kellarissa kaapin ja otsan kohdatessa. ❤️🛶💦 ... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Muilta pikkueskimoilta terveiset reippaalle pyörähtelijälle. Hienoa että ok. Ensi vuonna jatketaan!

 

Comment on Facebook

Missä tämä paikka on?

täytyy soittaa 112

Itsenäisyyspäivän kylmä vastaanotto Karhukoskella. (Olisinpa ollu mukana...)
Ryhmä vihurilaisia juhli satavuotiasta itsenäisyyttämme pienellä eväsretkellä.Meillä on upea kotimaa, hieno Tampereen kaupunki, kaunis Näsijärvi, mainio melontaseuramme Vihuri ja loistavia melontakavereita. Olkaamme onnellisia näistäkin asioista.Onnea satavuotiaalle Suomelle ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

Tämän vuoden viimeinen uimahallivuoro on sunnuntaina 10.12. (maauimalan rakennustöistä johtuen). Ja ensi vuonna jatketaan sunnuntaina 7.1. Sillä välin lasketaan kajakilla mäkeä - jiihaa. ... Lue lisää

 

Comment on Facebook

Voisko nää hallivuorot olla alkuun kiinnitetyssä postauksessa? Löytyis helposti, kun alkaa joku lauantai miettimään, että oliko nyt vuoroa vai ei.